Jedinečný zaměstnanecký program,u kterého se pobavíte a uděláte něco prospěšného pro své zdraví.

JE TU 3. ROČNÍK SMN V POHYBU! REGISTRUJTE SE OD 31. 3. 2017!

21.3.2017

Ahoj SIMáci, je tu třetí ročník programu SMN V POHYBU! Nevím, jak vy, ale já se už po dlouhé zimě těším, že vyběhnu do lesa, opráším kolo a brusle a začnu zase pracovat na své kondičce:-) A jak to letos se SIMem vlastně je? Optony se nám začnou počítat od pondělí 3. 4. 2017, registrovat se můžete od pátku 31. 3. 2017. Registrace je stejná jako v loňském roce, tzn. uvedete osobní číslo, jméno a příjmení, nemocnici a oddělení a vyberete z kategorie Zdraví nebo Sport. Limity pro kategorii Zdraví jsou letos 100 optonů/týden, limit pro kategorii Sport zůstává stejně jako vloni 200 optonů/týden.

Ahoj SIMáci,

je tu třetí ročník programu SMN V POHYBU! Nevím, jak vy, ale já se už po dlouhé zimě těším, že vyběhnu do lesa, opráším kolo a brusle a začnu zase pracovat na své kondičce:-)

A jak to letos se SIMem vlastně je?

Optony se nám začnou počítat od pondělí 3. 4. 2017, registrovat se můžete od pátku 31. 3. 2017. Registrace je stejná jako v loňském roce, tzn. uvedete osobní číslo, jméno a příjmení, nemocnici a oddělení a vyberete z kategorie Zdraví nebo Sport.

Limity pro kategorii Zdraví jsou letos 100 optonů/týden, limit pro kategorii Sport zůstává stejně jako vloni 200 optonů/týden.

POZOR! Zkrátilo se nám ale referenční období pro zařazení do losování - povinných 16 opton/týdnů musíte splnit do 3. 9. 2017! Kdo to nestihne, nebude moci být do losování o hlavní ceny zařazen. Proč jsme to o měsíc zkrátili? Důvod je ten, že chceme využít pěkného zářiového počasí k uspořádání závěrečného SIM happeningu, kde už chceme vyhlásit vítězná oddělení a vylosovat hlavní ceny. I tak ale máte měsíc na to se v SIMu "rozkoukat", opton/týdny k získání řádných benefitů můžete získávat do konce září (tj. 1. 10. 2017).

A co Vás letos za za vaše úsilí čeká? Prvním benefitem bude kšiltovka - v létě se bude jistě hodit. druhý benefit bude poukázka do lékárny a jako třetí benefit dostanete funkční tričko s dlouhým rukávem. A k tomu ještě řadu dalších maličkostí pro radost:-)

Pravidla a kompletní informace k letošnímu ročníku SIM najdete na webovkách. V případě jakýchkoliv dotazů jsem k dispozici!

Hezký den a brzy v Optimálním světě na viděnou!

Veronika Jeřábková alias VeruBeru:-)


Zpět na seznam novinek