Jedinečný zaměstnanecký program,u kterého se pobavíte a uděláte něco prospěšného pro své zdraví.

4. ROČNÍK PROGRAMU SMN V POHYBU STARTUJE!!!

14.5.2018

Milí SIMáci, máme tady čtvrtý ročník programu SMN V POHYBU! I v rámci SIMu jsme se museli „porvat“ s GDPR a tak jsme se trošku zpozdili. Jelikož si jaro hraje již nyní na léto a všichni jste již určitě vytáhli kola, brusle či „běhací“ boty a začali pilně sportovat. Vy, kteří nesportujete, jste si již určitě nenechali ujít nejednu krásně letní vycházku do přírody, parku nebo třeba jen po městě.

A jak to letos se SIMem vlastně je? Optony se nám začnou počítat od pondělí 21. 5. 2018, registrovat se můžete od úterý 15. 5. 2018. Registrace je stejná jako v loňském roce, tzn. uvedete osobní číslo, jméno a příjmení, nemocnici a oddělení a vyberete z kategorie Zdraví nebo Sport. Limity pro kategorii Zdraví jsou letos 100 optonů/týden, limit pro kategorii Sport zůstává stejně jako vloni 200 optonů/týden.

Někteří z nás sice již mají první závody za sebou, ale určitě nemusíme věšet hlavu, potřebné optony jistě hravě získáme.

Referenční období pro zařazení do losování zůstává stejně jako v minulém roce povinných 16 opton/týdnů a to do konce týdne před závěrečným happeningem. Jeho termín Vám brzy oznámíme, každopádně bude nejdříve koncem září. Opton/týdny můžete samozřejmě sbírat až do konce programu, tj. 25. 11. 2018 a získat všechny benefity.

Čtvrtý ročník SIMu není určen samozřejmě pouze pro naše „stálice“, ale uvítáme i nováčky z řad dalších a třeba právě nastupujících zaměstnanců. Každý, kdo se zapojí do SIMu až k 29. 10. 2018, má šanci získat alespoň první benefit.

A co Vás letos za vaše úsilí čeká? Minulý rok jsme slibovali kšiltovku a nakonec to nevyšlo. Letos bychom se k ní chtěli opět vrátit, ale ne každý kšiltovku rád nosí, tak budeme mít variantu sportovní čelenky. Abychom mohli vyhovět každému z Vás, dáme Vám dotazníček, abychom měli čelenek i kšiltovek dost. Druhý benefit bude tradičně poukázka do lékárny, která je stále populární. Třetí benefit je zatím tajemství, které Vám brzy odkryjeme. I zde budeme chtít vědět Vaše přání. Určitě Vám připravíme další maličkosti, které Vám snad celý program zpříjemní:-)

Pravidla a kompletní informace k letošnímu ročníku SIM najdete na webovkách. V případě jakýchkoliv dotazů jsem k dispozici!

Hezký den a brzy v Optimálním světě na viděnou!

Jana Růžičková


Zpět na seznam novinek