Jedinečný zaměstnanecký program,u kterého se pobavíte a uděláte něco prospěšného pro své zdraví.

SIM 2016 – UKONČENÍ

27.9.2016

Milí SIMáci, před námi je několik posledních dnů ve znamení optonů a zadávání aktivit.

SIM 2016 oficiálně končí tento pátek, tj. 30. 9. 2016. Veškerou pohybovou aktivitu, kterou do pátku vykonáte, si můžete zpětně zadat nejpozději do 11. 10. 2016. V tento den naposledy stáhneme data ze systému a s těmito budeme pracovat. POZOR! Řada z vás má v systému zadané, ale dosud nehodnocené aktivity! Podívejte se na to a případně zpětně ohodnoťte. Po 11. 10. opět přejde online program do verze OptiMin, tedy takové, která pracuje pouze s energií, nikoliv s optony. Opětovné spuštění programu v plném rozsahu přijde až se zahájením dalšího ročníku SIM.

S ukončením programu samozřejmě končí veškeré doplňkové aktivity, tj. SIM geocaching, soutěž oddělení i fotosoutěž. Ukryté kešky vyzvedneme v prvním říjnovém týdnu, poté budou všem, kteří se zapsali do přiloženého sešitu, připočteny bonusové optony (za každou nalezenou kešku + 50 optonů). Ti z vás, kteří našli 4 a více kešek, v nichž byly ukryty puzzlíky, se mohou obrátit na personální oddělení a dostanou malou odměnu :)

Soutěž skupin rovněž končí 30. 9. 2016. Hodnoceno bude prvních 6 nejlepších týmů, přičemž bonusovou odměnu získá také vždy ten nejlepší tým z každé nemocnice. Výhercům budou jejich ceny předány na závěrečném SIM bruslení, které  plánujeme v 2. polovině listopadu (termín a místo konání budou včas upřesněny). Výhru mohou oddělení uplatnit na pořízení nového vybavení pro oddělení, organizaci sportovní akce, pořízení permanentek do sportovních zařízení... Čerpání finančních prostředků vždy podléhá schválení hlavního personalisty. Pravidla soutěže skupin jsou uvedena na http://smnvpohybu.agel.cz/soutez-skupin/pravidla.html.

Všechny SIMáky, kteří si letos zapůjčili optifit, prosíme o jeho navrácení nejpozději do konce října. Po jeho odevzdání na pokladně nemocnice vám bude vrácena záloha 100 Kč. Podmínkou vrácení zálohy je vrácení optifitu.

Losování hlavních cen a oficiální ukončení SIM 2016 proběhne v 2. polovině listopadu na společném bruslení. Termín a místo konání vám brzy upřesnímeJ

V případě jakýchkoliv dotazů či podnětů jsem vám k dispozici.

Pěkné babí léto přeje za celý SIM tým

Veronika Jeřábková

P.S. Třetí benefit budeme rozdávat všem, kteří splnili 20 opton/týdnů, po stažení finálních dat, tj. po 11. 10. O přesném termínu vás budeme informovat. 


Zpět na seznam novinek