Jedinečný zaměstnanecký program,u kterého se pobavíte a uděláte něco prospěšného pro své zdraví.

UKONČENÍ SIMU 25. 11. 2018

22.11.2018

MILÍ SIMÁCI,

půl roku SIMu je za námi a 25. 11. 2018 máme poslední den, za který se nám započítávají aktivity a optony.

Vaše aktivity můžete zadávat až do 29. 11. 2018. I přesto, že SIM běží poměrně dlouho, máme někteří z nás nejasnosti v zadávání aktivit. Proto si dovoluji zde uvést, jak vypadá správně zadaná aktivita – v kalendáři jsou správně zadané aktivity a dny vždy zvýrazněny žlutě a tučně, sloupeček s optony je tmavě zeleně zvýrazněn. Pouze takto zadané aktivity Vám budou započítány:

  • není provedeno hodnocení dne = NEJSOU OPTONY!!!! Správné zaznamenání a hodnocení dne, aby se Vám optony započítaly, vypadá v kalendáři na záložce „POHYB“ následně (den v kalendáři je žlutě podbarvený a tučný, na panáčku jsou pole tmavě zeleně, světle zelené pole znamenají neohodnocené dny):

III. benefit

Dosud jsme Vám neodtajnili podstatu 3. benefitu. Tentokrát jsme nezvolili konkrétní výrobek, ale budeme Vám objednávat poukázku do Sportisima v hodnotě 500,-- Kč. Doufám, že tímto uspokojíme snad všechny z Vás, jelikož si každý budete moci vybrat výrobek, který odpovídá nejen Vašim sportovním potřebám, ale třeba i životnímu stylu a vydáte se třeba na vycházku s novými trekovými holemi.

Benefit budeme rozdávat určitě před Vánocemi a včas vám napíšeme, kdy bude připraven.

Děkujeme za vaši účast v SIMu, od některých jsme dostali krásné fotografie a doufám, že Vám SIM i v letošním roce přinesl něco dobrého. Doufám, že se s Vámi potkáme i v příštím roce. Pokud nám to počasí dovolí, tak snad na zimní lyžovačce.

Pokud budete potřebovat poradit, tak se ozvěte na mejlík: jana.ruzickova@smn.agel.cz nebo sim@smn.agel.cz.

Jana Růžičková

 


Zpět na seznam novinek